Forum clana fe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Online Zarada

Ići dole

Online Zarada Empty Online Zarada

Počalji  Opsesija! Pon Mar 02, 2009 9:22 pm

PulsMedia Online Zarada
Da li sebe zateknete kako u toku dana sedite ispred kompjutera i gubite vreme čitajući forume, igrajući igrice, surfujući na MySpace-u ili Facebook-u?

Zar ne mislite da biste mogli da odvojite 15 minuta od tog vremena i uvećate svoje mesečne prihode!

Svakog meseca.
Da, samo 15 minuta svakog dana !

Nisu vam potrebna nikakva ulaganja !

Nema ograničenja u godinama, obrazovanju, zemlji u kojoj živite !

Sve što vam treba je internet, a to imate čim čitate ovaj tekst.

Kako funkcioniše PulsMedia ?
Mi vas plaćamo da posećujete sajtove naših sponzora (koji nama plaćaju da budu izlistani na ovom sajtu).
Sistem funkcioniše veoma jednostavno.
Da bi zaradili novac, vi samo treba da kliknete na link sponzora i ostanete na njemu 30 sekundi.
Takodje možete zaraditi ako učlanite vaše prijatelje.
Vi dobijate 0.01 EUR za svaki sajt koji posetite i 0.005 EUR za svaki sajt koji poseti prijatelj koga ste vi učlanili.

Da li je ovo neka prevara ?
Ne, nije !
Vi ništa ne ulazete da biste započeli da zaradjujete,
tako da vam ne možemo ništa ukrasti.
Unutar vašeg naloga imate potpuni uvid u to koliko ste zaradili i koliko ste novih članova učlanili.
Isplate su redovne i možete ih zatražiti čim zaradite 10 EUR.

Nama je u interesu da vas redovno isplaćujemo kako biste vi bili zadovoljni saradnjom i preporučili naš sajt vašim prijateljima.
Što više članova imamo lakše ćemo naći sponzore, a time i više zaraditi. I vi i mi.

Ne isplati nam se da izgubimo bilo kog člana i molimo vas da nam pružite poverenje do prve isplate, nakon čega ćete biti uvereni da se radi o 100% sigurnom sistemu zarade na internetu.

Koliko mogu da zaradim ?
Postoje dva načina na koje možete da zaradite:

Prvi je da posećujete sajtove sponzora i na taj način dobijate 0.01 EUR za svaki sajt koji pogledate.
Drugi je da preporučite PulsMedia online zaradu vašim projateljima i promovišete ovaj sajt (detaljnije opisano unutar dela sajta koji je vidljiv samo članovima) i dobijate 0.005 EUR za svaki sajt koji oni posete.
Primer zarade:

Posetite 20 sajtova dnevno = 0.2 EUR
50 vaših prijatelja koje ste vi učlanili (referali) posete 20 sajtova dnevno = 5 EUR
Vaša dnevna zarada = 5.2 EUR
Vaša nedeljna zarada = 36.4 EUR
Vaša mesečna zarada = 156 EUR za 15 minuta rada svakog dana
Ovo je samo primer, a naravno da ako učlanite više novih članova, da će i vaša zarada biti veća.

Drugi primer zarade:

Posetite 20 sajtova dnevno = 0.2 EUR
150 vaših prijatelja koje ste vi učlanili (referali) posete 20 sajtova dnevno = 15 EUR
Vaša dnevna zarada = 15.2 EUR
Vaša nedeljna zarada = 106.4 EUR
Vaša mesečna zarada = 456 EUR za 15 minuta rada svakog dana

Vaša godišnja zarada = 5472 EUR
5472 EUR za samo 15 minuta rada svakog dana !
Znam šta sada mislite ali ovo NIJE priamidalni sistem zarade.
Ovo nije MLM niti Matrix sistem i nema nikakve veze sa time.
Radi se o jednostavnom sistemu affiliate marketinga (pogledajte Wikipediu) sa kojim vi promovišete ovaj sajt, a gledanje sajtova plaćaju sponzori. Deo novca koji dobijamo od sponzora zadržavamo kao našu zaradu i za odžavanje sistema, a drugi deo je vaša zarada.

Način isplate
Čim zaradite 10 EUR (vidite unutar vašeg naloga) jednostavnim klikom možete zatražiti isplatu na vaš internet račun.
Otvaranje internet računa je besplatno i ovaj proces ćemo vam objasniti u toku registracije.
Za isplatu koristimo jedan od najpoznatijih i najsigurnijih internet servisa koji podržava skoro sve zemlje.
Novac sa ovog računa možete koristi za kupovinu na internetu ili ga prebaciti na vaš bankovni račun u vašoj zemlji (direktnim transferom ili čekom u zavnisnosti od zemlje u kojoj živite).

Ostala pitanja
"Da li je moje znanje koriščenja racunara dovoljno?"
Zarada na internetu sa PulsMedia online sistemom zarade je krajnje jednostavna.
Samo treba da pažljivo pročitate uputstva koja su kratka i jasno napisana.

"Da li je moje znanje koriščenja interneta dovoljno?"
Činjenica da se nalazite na ovoj strani i čitate ovaj tekst pokazuje da imate sasvim dovoljno poznavanje rada na računaru i internetu. Sve što treba da radite je da posećujete sajtove naših sponzora klikom na linkove koje ćemo vam prikazati.

"Da li ću ja to umeti?"
Ništa ne brinite!
Napisali smo vrlo jasna i kratka uputstva koja će vam brzo objasniti ceo proces.

"Kakav mi računar treba?"
Bilo koji računar. Ovaj sa kojim trenutno gledate ovu stranu je dovoljan.

"Šta mi sve treba?"
Sve što vam je potrebno je računar (ili neki od novijih mobilnih telfona) i internet.

"Kakav mi internet treba?"
Bilo koji. Brzina uopšte nije bitna.

"Koji mi programi trebaju?"
Samo vam je potreban ovaj program koji trenutno koristite za gledanje ove strane (sajta).
Znači bilo koji internet čitač (browser).
Neki od najpoznatijih su Internet Explorer, Mozilla Firefox (naša preporuka), Opera, Safari ...

"Ima li ima nekih ograničenja?"
Ne, nema nikakvih ograničenja.

Nije bitno gde se nalazite
Nije bitno koliko godina imate
Nije bitno kakvog ste obrazovanja
Svako može da zarađuje na internetu sa PulsMedia online zaradom.

Ovaj posao možete da radite bilo gde !
Od kuće, sa posla, iz škole, iz kafića, sa mobilnog telefona...

LINK: http://tinyurl.com/6hw8bn

Probajte i vidite ništa ne možete izgubiti!
Oprostite na jeziku na kojem je napisano, ali sigurno čete skužiti šta piše.
Opsesija!
Opsesija!
Admin
Admin

Broj poruka : 73
Godina : 34
Bodovi :
Online Zarada Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Online Zarada Right_bar_bleue

Warning :
Online Zarada Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Online Zarada Right_bar_bleue

Datum upisa : 01.03.2009

http://feteam.heavenforum.com